Inleiding

Home » Vereniging » Inleiding
In dit hoofdstuk gaan we je vertellen hoe onze vereniging in elkaar steekt. Daarmee willen we je duidelijk maken wat je van onze club kunt verwachten en wat je voor onze medeleden kunt betekenen.
Belangrijkste doel van de “Wijnbouwers der Lage Landen” is het delen van het plezier in de druiventeelt en de vinificatie.
Daarnaast is er veel vraag en heel veel aanbod van kennis. Met circa 900 leden hebben we samen heel wat in onze mars. En er is niets leukers dan die kennis te delen.
Naast algemene kennis is er soms ook behoefte aan specialistische kennis. Daarvoor hebben we een keur aan docenten die graag vertellen over hun specialisme. Of het nu gaat om biologische teelt, spuittechnieken of wijnfouten…met passie wordt er over verteld tijdens onze regionale en landelijke cursussen.
Samenwerken loont als het gaat om de aankoop van druiventeeltartikelen en benodigdheden voor de vinificatie. Daartoe biedt onze vereniging de mogelijkheid. Via ‘Nieuwsbrieven’ worden de leden daarvan op de hoogte gehouden.

Het delen van vreugde en kennis en samenwerking vragen om een organisatie. Hoe die van onze vereniging in elkaar steekt en hoe het allemaal werkt, beschrijven we in dit hoofdstuk.

“Wijnbouwers der Lage Landen” is een gedegen vereniging met een oprichtingsakte, inschrijving bij de Kamer van Koophandel, statuten, huishoudelijk reglement, functiebeschrijvingen en een correcte boekhouding.
En misschien ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van onze vereniging.
Over al deze onderwerpen vind je hier informatie.

En, mocht dat niet genoeg zijn, aarzel dan niet contact op te nemen via onze secretaris.

Veel leesplezier.

08/05/2021  WM

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00